Vier uw feest op slachtehiem

Slachtehiem is de plek om uw feest te vieren. U vindt hier een prachtig aangeklede feestzaal met een gezellige sfeer. Wat Slachtehiem zo bijzonder maakt is ons unieke horecaconcept én de combinatie van de gezellige feestzaal en de ruimte rondom de boerderij. Voor zowel jong en oud is er daarom volop vermaak. 

Onze locatie is geschikt voor bijeenkomsten en feesten tot maximaal 140 personen. 

DE PLEK MET EEN UNIEK HORECA CONCEPT

Slachtehiem biedt een uniek horecaconcept dat heel goed wordt ontvangen. Tijdens uw feest haalt iedereen zelf drinken uit de goedgevulde koelkast of van de bartafel. Bij de speciale biertap tappen uw gasten hun eigen biertje. Hierdoor ontstaat er een heerlijke ongedwongen en gezellige sfeer. 

Met bruiloften en feesten voor grote groepen zorgen wij dat er een bar met geschonken dranken klaarstaat. Wilt u wel bediening? Dan kan dit natuurlijk geregeld worden.

 

HEERLIJKE BUFFETTEN

Slachtehiem biedt u veel verschillende mogelijkheden op het gebied van catering voor uw feest of verblijf. Van een heerlijke boerenlunch tot een luxe warm en/of koud buffet. Of wat dacht u van een heerlijke barbecue of Grand Gourmet? Zelfs een Chinees buffet behoort tot de eindeloze mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over wat we u allemaal kunnen bieden.

Neem daarom contact met ons op en wij maken een op maat gemaakte offerte voor u.

 

Voor iedere gelegenheid

Slachtehiem biedt een unieke locatie voor iedere gelegenheid.

Familiedag of feest

 Gezellig met de hele familie een familiedag op Slachtehiem. Samen met gastheer Rudolf bespreekt u uw wensen voor uw familiedag en stellen wij een leuk en afwisselend programma samen.

U kunt gebruik maken van onze gezellige locatie voor het ongedwongen samenzijn. In overleg serveren wij tijdens de familiedag koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet).

U kunt er ook een onvergetelijk familieweekend of week van maken en op Slachtehiem blijven slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen

Trouwdag

Jullie hebben trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Wij helpen jullie graag bij het invullen van de dag van jullie dromen. Op Slachtehiem kunnen jullie een hele dag (of zelfs meerdere dagen) ontspannen samen zijn met familie en vrienden en deze bijzondere gebeurtenis uitgebreid vieren.

Trouwlocatie Slachtehiem

Op Slachtehiem kunt trouwen. De gemeente Súdwest Fryslân verleent hier voor. Dit betekent dat jullie bij ons in de feestzaal of (bij goed weer op het erf) elkaar het ja-woord kunnen geven.

De mooiste dag van je leven op het Friese platteland

Afhankelijk van jullie wensen en het aantal gasten maken wij een programma op maat. Hieronder treffen jullie een greep uit de vele mogelijkheden:

 • Trouwen in de mooi aangeklede feestzaal, buiten aan het water of in het weiland met je voeten in het gras
 • Koffie en thee met bruidstaart in de feestzaal of op het terras
 • Trouwfoto’s maken in de directe omgeving van Slachtehiem
 • Gezellige receptie goed verzorgd met drankjes en hapjes
 • Leuke groepsactiviteiten voor een originele en actieve trouwdag
 • Lekker eten met het hele gezelschap; bijvoorbeeld een uitgebreid (lunch)buffet en/of een gezellige barbecue
 • Een bruisende feestavond met een ongedwongen sfeer door ons unieke horeca-concept.
 • Overnachten in onze bruidssuite.
 • Met 16 van jullie dierbaarste gasten overnachten in de groepsaccommodatie. Gasten kunnen natuurlijk ook met een eigen kampeermiddel overnachten op onze camping.
 • Met de slapers de volgende dag gezellig ontbijten en napraten

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact op met Lenie. Samen bespreken we de dag van jullie dromen en krijgen jullie van ons een passend voorstel.

Verjaardagsfeest

Gezellig met familie en vrienden uw verjaardag vieren. Op Slachtehiem heeft u alle ruimte en geen rommel thuis. Natuurlijk verzorgen wij uw verjaardagsfeest tot in de puntjes en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

U viert uw verjaardag in onze gezellige feestzaal. In overleg serveren wij tijdens uw verjaardagsfeest koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet). 

Heeft u na uw feest geen zin meer om in de auto te stappen of heeft u gasten van ver? Blijf dan op Slachtehiem slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Bedrijfsuitje

Lekker actief bezig zijn met het hele bedrijf tijdens een bedrijfsuitje of personeelsuitje op Slachtehiem. Samen met Lenie bespreekt u uw wensen voor uw actieve bedrijfsuitje en stellen wij een leuk en afwisselend programma samen.

U kunt gebruik maken van onze gezellige feestzaal voor een ongedwongen samenzijn. Deze zaal is ook bruikbaar voor een vergadering of presentatie als u een combinatie wilt maken van zakelijk en plezier.

Tijdens het personeelsuitje kunt u vrij gebruik maken van de boerenspelen buiten en van het dartbord, de sjoelbak, de airhockey tafel en de biljarttafel in de feestzaal. Verder bieden wij nog een aantal andere leuke groepsactiviteiten zoals gps-tochten, zeskamp of kanoën.

In overleg serveren wij tijdens het bedrijfsuitje koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet). 

Komen er medewerkers van verder weg of wilt u er een meerdaagse bijeenkomst of training van maken? In onze groepsaccommodatie zijn luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw actief bedrijfsuitje, personeelsuitje of andere zakelijke bijeenkomst. Er kan heel veel, vraag het Lenie!

Vrij parkeren

Op ons erf is genoeg plek om te parkeren.

Muziek & geluid

Er zijn microfoons aanwezig voor als u iets wilt vertellen. Er is tevens ruimte voor een bandje of dj.

WiFi, TV en SCHERM

U kunt gebruik maken van WiFi en TV. De TV heeft een groot scherm waarop presentaties en video’s afgespeeld kunnen worden. 

Vermaak voor iedereen

Slachtehiem is de plek om uw feest te vieren. Wat onze locatie zo uniek maakt is de combinatie van de gezellige feestzaal en de ruimte rondom de boerderij waar vele leuke groepsactiviteiten te organiseren zijn.

Wist u dat u tijdens uw feest gebruik kunt maken bijvoorbeeld het dartbord, de sjoelbak, de airhockey tafel en de biljarttafel in de feestzaal? Voor kinderen zijn er kleurplaten, spelletjes en leuk binnenspeelgoed.  Daarnaast zijn er vele buitenactiviteiten mogelijk.

  Op het erf

   Voorheen waren wij melkveehouder, tegenwoordig veeboer met jongvee, schapen en kippen. Het boerenleven is dus nog dagelijks op onze boerderij te beleven. U mag gerust in de stallen komen kijken! Ook hebben we 3 poezen en onze hond Lytse Wytse die onze gasten vriendelijk verwelkomt. Kinderen vermaken zich verder prima met de skelters, de trampoline en ander buitenspeelgoed.

   Groepsactiviteiten

   Op het terrein mag u gratis gebruik maken van de groepsactiviteiten als boerenvoetbal, boerenvolleybal en polsstokspringen. U mag tevens gebruik maken van de kano’s, skelters en noem maar op.

   Bekijk hieronder de lijst aan groepsactiviteiten die wij bieden.

   Meer informatie

   Wanneer u van de groepsaccommodatie zijn onderstaande spelen in overleg vrij in gebruik:

   • Boerenvolleybal
   • Polsstokspringen
   • Touwtrekken
   • Kano’s tot 12 personen
   • Skelters
   • Fietsen in overleg
   • Trampoline(s)
   • Kabelbaan voor jong en oud
   • Klim en kloutterrek voor de kleintjes
   • Binnen- en buitenspeelgoed voor de kleintjes

   Leuke en sportieve groepsactiviteiten op aanvraag in samenwerking met andere bedrijven:

    

   Terras

   Bij goed weer geniet u van het weidse, plattelandse uitzicht vanaf één van de drie terrassen rondom de boerderij. Ook ideaal voor een gezellige barbecue!

   Overnachten

   Na uw onvergetelijke feest kunt u desgewenst op Slachtehiem blijven slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

   Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw feestelijke dag, middag of avond. Er kan heel veel, vraag het Lenie!

     Zorgfaciliteiten

     Op Slachtehiem gunnen wij iedereen een heerlijke vakantie en bieden daarom vakantie met zorg. U verblijft met familie en/of vrienden in onze gezellige groepsaccomodatie. Genieten van goed gezelschap, de prachtige zonsondergangen op het platteland, de dieren en natuur op en rond ons terrein.

     Meer informatie

     Rolstoeltoegankelijk

     Slachtehiem is goed rolstoeltoegankelijk en heeft voor mindervalide gasten een ruime personenlift tussen de begane grond (recreatieruimte) en de eerste verdieping (huiskamer en aangepaste hotelkamer). Bovendien zijn op de eerste verdieping de dakramen allemaal op zithoogte, zodat u het prachtige Friese landschap kunt overzien.

     Aangepaste hotelkamer

     Een van de hotelkamers is aangepast voor mensen die rolstoelgebonden zijn en/of zorg nodig hebben.

     De kamer is uitgerust met 2 luxe seniorenbedden (met o.a. hoog-laag functie). De kamer is voorzien van alle hulpmiddelen zoals een alarmsysteem en een plafond tillift-systeem naar bed, toilet en bad.

     Zorgverlening op vakantie

     Uw reisgenoten hoeven geen zware zorghandelingen te doen; deze zorg kan namelijk verleend worden door gastvrouw Lenie Hoitema (eventueel in combinatie met de collega’s van Thuiszorg Zuidwest Friesland, Buurtzorg of Het Friese Land). Lenie heeft 30 jaar ervaring als verzorgende IG en verleent deze zorg nog dagelijks op de dagzorg van Slachtehiem. Met trots behalen wij elk jaar opnieuw het “Keurmerk Zorgboerderijen“.

     Wij weten dat elke zorgvraag specifiek is. Bent u benieuwd of Slachtehiem ook voor uw vakantie een goede accommodatie is? Bel gerust eens met Lenie voor meer informatie.

     Heeft u een vraag over een feest of partij?

     Stel deze gerust aan Rudolf, uw gastheer op Slachtehiem