Vier uw feest op slachtehiem

Slachtehiem is de plek om uw feest te vieren. U vindt hier een prachtig aangeklede feestzaal met een gezellige sfeer. Wat Slachtehiem zo bijzonder maakt is ons unieke horecaconcept én de combinatie van de gezellige feestzaal en de ruimte rondom de boerderij. Voor zowel jong en oud is er daarom volop vermaak. 

Onze locatie is geschikt voor bijeenkomsten en feesten tot maximaal 140 personen. 

DE PLEK MET EEN UNIEK HORECA CONCEPT

Slachtehiem biedt een uniek horecaconcept dat heel goed wordt ontvangen. Tijdens uw feest haalt iedereen zelf drinken uit de goedgevulde koelkast of van de bartafel. Bij de speciale biertap tappen uw gasten hun eigen biertje. Hierdoor ontstaat er een heerlijke ongedwongen en gezellige sfeer. 

Met bruiloften en feesten voor grote groepen zorgen wij dat er een bar met geschonken dranken klaarstaat. Wilt u wel bediening? Dan kan dit natuurlijk geregeld worden.

 

HEERLIJKE BUFFETTEN

Slachtehiem biedt u veel verschillende mogelijkheden op het gebied van catering voor uw feest of verblijf. Van een heerlijke lunch of brunch tot een luxe warm of koud buffet. Of wat dacht u van een heerlijke barbecue? Zelfs een Chinees buffet behoort tot de eindeloze mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over wat we u allemaal kunnen bieden.

Neem daarom contact met ons op en wij maken een op maat gemaakte offerte voor u.

 

Voor iedere gelegenheid

Slachtehiem biedt een unieke locatie voor iedere gelegenheid.

Familiedag of feest

Gezellig met de hele familie een familiedag op Slachtehiem. Samen met Lenie of gastheer Rudolf bespreekt u uw wensen voor uw familiedag en stellen wij een leuk programma samen.

U kunt gebruik maken van onze gezellige locatie voor het ongedwongen samenzijn. In overleg serveren wij tijdens de familiedag koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet).

U kunt er ook een onvergetelijk familieweekend of week van maken en op Slachtehiem blijven slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen

Trouwdag

Jullie hebben trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Wij helpen jullie graag bij het invullen van de dag met jullie wensen. Op Slachtehiem kunnen jullie een hele dag (of zelfs meerdere dagen) ontspannen samen zijn met familie en vrienden en deze bijzondere gebeurtenis uitgebreid vieren.

Trouwlocatie Slachtehiem

Op Slachtehiem kunt u ook trouwen. De gemeente Súdwest Fryslân verleent hier voor de vergunning.  Dit betekent dat jullie bij ons in de feestzaal, of op het erf elkaar het ja-woord kunnen geven.

De mooiste dag van je leven op het Friese platteland

Afhankelijk van jullie wensen en het aantal gasten maken wij met jullie een programma op maat. Hieronder treffen jullie een greep uit de vele mogelijkheden:

 • Trouwen in de mooie feestzaal of in de carport ( u kunt hem naar wens aankleden) 
 • Koffie en thee met bruidstaart in de feestzaal of op het terras
 • Trouwfoto’s maken in de directe landelijke omgeving van Slachtehiem
 • Gezellige receptie goed verzorgd met drankjes en hapjes
 • Leuke kinderactiviteiten op het erf zodat zij hun goed kunnen vermaken
 • Lekker eten met het hele gezelschap; bijvoorbeeld een uitgebreid (lunch)buffet en/of een gezellige barbecue
 • Een bruisende feestavond met een ongedwongen sfeer door ons unieke horeca-concept.
 • Overnachten in een prachtige bruidssuite.
 • Met 16 van jullie dierbaarste gasten overnachten in de groepsaccommodatie. Gasten kunnen natuurlijk ook met een eigen kampeermiddel overnachten op onze camping.
 • Met de slapers de volgende dag gezellig ontbijten en napraten

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact op met Lenie. Samen bespreken we de dag van jullie dromen en krijgen jullie van ons een passend voorstel.

Verjaardagsfeest

Gezellig met familie en vrienden uw verjaardag vieren. Op Slachtehiem heeft u alle ruimte en geen rommel thuis. Natuurlijk verzorgen wij uw verjaardagsfeest tot in de puntjes en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

U viert uw verjaardag in onze gezellige feestzaal. In overleg serveren wij tijdens uw verjaardagsfeest koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet). 

Heeft u na uw feest geen zin meer om in de auto te stappen of heeft u gasten van ver? Blijf dan op Slachtehiem slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Bedrijfsuitje
Vrij parkeren

Op ons erf is genoeg plek om te parkeren.

Muziek & geluid

Er zijn microfoons aanwezig voor als u iets wilt vertellen. Er is tevens ruimte voor een bandje of dj.

WiFi, TV en SCHERM

U kunt gebruik maken van WiFi en TV. De TV heeft een groot scherm waarop presentaties en video’s afgespeeld kunnen worden. 

Vermaak voor iedereen

Slachtehiem is de plek om uw feest te vieren. Wat onze locatie zo uniek maakt is de combinatie van de gezellige feestzaal en de ruimte rondom de boerderij waar leuke activiteiten te organiseren zijn.

Voor kinderen zijn er kleurplaten, spelletjes en leuk binnenspeelgoed Daarnaast zijn er  buitenactiviteiten. 

  Op het erf

   Voorheen waren wij melkveehouder, tegenwoordig veeboer met jongvee, schapen en kippen. Het boerenleven is dus nog dagelijks op onze boerderij te beleven. U mag gerust in de stal komen kijken!  Kinderen vermaken zich verder prima met de skelters, de trampoline en ander buitenspeelgoed.

   Groepsactiviteiten

   Op het terrein mag u gratis gebruik maken van het boerenvolleybal veld. U mag tevens gebruik maken van de kano’s, skelters en noem maar op.

   Meer informatie

   Terras

   Bij goed weer geniet u van het weidse, plattelandse uitzicht vanaf uw terras. Dit terras is aangrenzend bij de groepsaccommodatie, of het terras bij de feestzaal.  Ook de carports hebben een leuke zithoek.  Op het erf is ook een vrijstaande zithoek met een glazen beschutting, ideaal bij winderig weer en een matige zon. 

   Overnachten

   Na uw onvergetelijke feest kunt u desgewenst op Slachtehiem blijven slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

   Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw feestelijke dag, middag of avond. Er kan heel veel, vraag het Lenie!

     Zorgfaciliteiten

     Op Slachtehiem gunnen wij iedereen een heerlijke vakantie. Onze accommodatie is geschikt voor 1 of 2 personen die een zorg behoefte hebben.  U verblijft met familie en/of vrienden in onze gezellige groepsaccommodatie. Uw familie of thuiszorg kan de zorg bieden.  Wij hopen dat u geniet van goed gezelschap, de prachtige zonsondergangen op het platteland, de dieren en natuur op en rond ons terrein.

     Heeft u een vraag over een feest of partij?

     Stel deze gerust aan Lenie of haar collega’s.