Luxe groepsaccommodatie in Friesland

Familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend?

Is het weer tijd voor een gezellig familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend? Geniet dan met de hele groep van het ultieme vakantiegevoel op het platteland van het mooie Friesland. Naast de luxe die de 5-sterren groepsaccommodatie van Slachtehiem al biedt, wordt u ook nog eens flink door Lenie in de watten gelegd. U vindt hier alle rust, maar u hoeft zich ook niet te vervelen! Kijk maar eens bij de vele leuke groepsactiviteiten op de boerderij zelf en de mogelijke uitstapjes in de omgeving.

Alle comfort voor groepen tot 16 personen

De 5-sterren groepsaccommodatie van Slachtehiem biedt u alle comfort voor groepen tot 16 personen. U leest er alles over onder het kopje faciliteiten.

Zorgvakantie

De groepsaccommodatie van Slachtehiem is rolstoeltoegankelijk, heeft een lift en een aangepaste hotelkamer voor mindervaliden met tillift naar bed, toilet en bad. Met deze mogelijkheden kan daarom ook een vakantie met zorg aangeboden worden.

Slapen na een feestavond

De groepsaccommodatie van Slachtehiem is ook geschikt als slaapplaats na afloop van uw feest op Slachtehiem. Wellicht komen sommigen familieleden of vrienden van ver. Maar ook als u dichtbij woont is het fijn om na een feest niet meer in de auto te hoeven stappen.
Voor een bruidspaar zijn er speciale verrassingen! Neem hiervoor contact op met Lenie Bakker.