Vertel uw ervaring in ons gastenboek

door te klikken op de knoppen hiernaast

181 Reacties

 1. Wij hebben bij Slachtehiem ons 40 jarig huwelijksjubileum gevierd. Gastheer Rudolf en zijn team hebben alles keurig verzorgd en begeleidt. Het is bovendien een prachtige locatie, een gemoedelijke en ongedwongen sfeer in landelijke omgeving. Ook voor de kleine kinderen is er voldoende speelruimte en attributen, zowel binnen als buiten. Gastheer Rudolf is bijzonder attent en heeft oog voor een ieder. De verzorging is uitstekend met heerlijk eten en drinken. Wat ons betreft een aanrader!

 2. Harm en Martsje Schaafsma uit Hitzum hebben op 15 December hun 50 jarig Huwelijk feest gevierd op Slachtehiem.met kinderen en kleinkinderen broers ,schoonzussen neven en nichten.Het was een geweldige dag ,de aankleding, de verzorging en de bediening Super.de gastheer Rudolf met Jannie en klaas willen we nogmaals bedanken.en een Sún 2020 tawinskje en dat der nog mar folle feesten komme op Slachtehiem.

 3. Vorig weekend 22 december het 50 jarig huwelijksfeest gevierd van mijn schoonouders op Slachtehiem.
  Het was in een woord grandioos, tot in de puntjes verzorgd, geweldig!
  Gastheer Rudolf heeft alles prima geregeld en het vooroverleg was erg prettig en ontspannen. Hij staat open voor creatieve oplossingen en denk met je mee. Hij verdient samen met het personeel een groot compliment.
  Ontvangst met heerlijk gebak, met daarop een creatieve verassing!
  Het buffet met aansluitend grand dessert was boven verwachting, top!
  Nogmaals, bedankt, ook namens mijn schoonouders.

 4. Op 15-12-2019 het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders gevierd op Slachtehiem. Het was ( net als onze familiedag vorig jaar ) geweldig! Super ontvangst met koffie en heerlijk gebak , grandioos buffet en het onvergetelijke ijs na! Mijn dank gaat uit naar Gastheer Rudolf , Janke en Klaas voor het compleet maken van deze dag!! Tot een volgende keer!

 5. Wij hebben ons 45 jarig huwelijk hier gevierd en het feit dat ik 65 jaar geworden ben.
  Het vooroverleg met gastheer Rudolf liep perfect, zeer zorgvuldig.
  De dag van het feest was alles keurig verzorgd met een zeer ontspannen sfeer.
  Rudolf heeft het prima geregeld met hulp van Janke en Klaas, zij verdienen een groot compliment.
  Jullie hebben er een prachtig feest van gemaakt, het eten en drinken en het het IJS buffet was voortreffelijk.

  Freark en Djieuwke Huismans

 6. Superleuk feest gehad!

 7. Alleen maar positieve reacties bij ons 50-jarig huwelijksfeest op Slachtehiem op 10 nov. 2019. Dat was te danken aan de mooie locatie, de gezellige feestzaal, het lekkere eten, de gastvrijheid van Rudolf, de speelmogelijkheden voor de kinderen en zo kan ik wel doorgaan. Alles was top. Heb je een feest, ga naar Slachtehiem.

 8. Wat hebben wij het gezellig gehad op Slachtehiem bij de viering van ons 50 jarig huwelijk op zaterdag 2 november. Bedankt Rudolf en Janke voor de goede zorgen.
  Ook de overnachting met onze kinderen en kleinkinderen op deze unieke locatie kunnen wij van harte aanbevelen. Fijne kamers met heerlijke bedden en keurig sanitair. Vijf sterren waardig.
  Hartelijke groet, Lieuwe en Neeltje

 9. Al meerdere keren een feestje mogen vieren op deze prachtige locatie! Afgelopen weekend i.v.m. het 50 jarig huwelijk van onze ouders. Alles perfect voor elkaar. Goede sfeer, schoon, netjes, héérlijk eten en vooral een geweldige gastheer. Bedankt Rudolf!!
  We konden na het feest overnachten en ook dit was tot in de puntjes voor elkaar. Een echte aanrader. Bedankt alle personeel van Slachtehiem en zeker tot ziens!!

  Hartelijke groet,
  Pieter, Diana, Mirjam en Eline IJpma.

 10. Sierk & Aukje Dijkstra

  Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd op Slachtehiem op 20-10-19. Dit was geweldig geregeld en al het werk werd uit handen genomen door gastheer Rudolf. Het is een prachtige locatie om een feest te vieren. Rudolf ontzettend bedankt voor deze geweldige dag!
  Van harte aanbevolen!