Ontdek Friesland vanaf Recreatiebedrijf Slachtehiem

Op Slachtehiem geniet u met volle teugen van het Friese platteland. Er is in de omgeving van alles te beleven. U bent op Slachtehiem vlak bij de Waddenzee, officieel UNESCO werelderfgoed! Ook is het leuk om een dagje naar één van de Waddeneilanden te gaan, als u toch al zo dichtbij bent. Of maak een tocht langs de mooie dorpen in de buurt van Slachtehiem. Een triketocht vanuit Sondel is een avontuur op zich; een unieke manier om het Friese landschap te beleven.

Friesland vanaf het water

Friesland ontdekken vanaf het water? Maak er dan een gezellige of zelfs romantische dag van op het water  bij de Wolsumerkettingouweseun.nl of Nauta’s bootverhuur in Hitzum.

Zoek de rust op

U kunt natuurlijk ook lekker niets doen en helemaal tot rust komen in één van de wellness-oorden in Makkum of ergens anders in de omgeving. Of ga voor een lekkere High Tea in de buurt.

Voor jong en oud

Op Slachtehiem is al veel vermaak, maar als u met het hele gezin iets leuks wilt ondernemen in de omgeving is het Kameleondorp in Terherne, één van de werkende molens in Friesland of het Otterpark in Leeuwarden leuk om te bezoeken. Bij slecht weer het Planetarium in Franeker of het Kazemattenmuseum bij de Afsluitdijk voor een greep uit de geschiedenis. Met de kinderen kunt u op een zomerse dag ook naar het strand van Makkum of zwembad Mounewetter in Witmarsum.