Boerencamping

met 5-sterren sanitair

Waar een aantal jaar geleden onze koeien graasden, vindt u nu een ruim opgezette boerencamping. Hier hoort u echt geen verkeer. Wel hoort en ziet u kikkers, vogels, paarden, schapen en koeien. Daarnaast bent u regelmatig getuige van de prachtige zonsondergangen en schitterende luchten in Friesland.

Ruime kampeerplaatsen

De boerencamping heeft ruime, beschutte kampeerplaatsen door de mooie begroeiing rond de camping. Elke kampeerplaats heeft een eigen waterkraan en elektrische aansluiting (4 ampère).

5-sterren sanitaire voorziening

De moderne, ruime en zeer schone sanitaire voorzieningen vindt u vlak naast het kampeerterrein. Er zijn vier ruimtes met een douche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er twee toiletten. Er is een grote douche en toilet ruimte voor mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel. Voor de douches hoeven geen douchemunten gekocht te worden.

De keuken in het sanitair gebouw kunt u gebruiken om af te wassen. Ook is er een wasmachine, vriezer en strijkplank aanwezig. Er is een gezellig zitje waar u wat kunt lezen terwijl de wasmachine draait.

Ook voor campers hebben wij voorzieningen!

Wij hebben op de camping geen faciliteiten voor de kleinste kids. Echter op het erf zijn er leuke activiteiten en speeltoestellen. (Volleybalveld, kabelbaan, trampoline, skelters, klim- en klautertoestel, kano’s)

Er is GRATIS wifi op het terras van- en in de recreatie boerderij.