Zorgvakantie op Slachtehiem, Friesland

Op Slachtehiem gunnen wij iedereen een heerlijke vakantie en bieden daarom vakantie met zorg. U verblijft met familie en/of vrienden in onze gezellige groepsaccommodatie. Genieten van goed gezelschap, de prachtige zonsondergangen op het platteland, de dieren en natuur op en rond ons terrein.

Rolstoeltoegankelijk

Slachtehiem is goed rolstoeltoegankelijk en heeft voor mindervalide gasten een ruime personenlift tussen de begane grond (recreatieruimte) en de eerste verdieping (huiskamer en aangepaste hotelkamer). Bovendien zijn op de eerste verdieping de dakramen allemaal op zithoogte, zodat u het prachtige Friese landschap kunt overzien.

 

Aangepaste hotelkamer

Een van de hotelkamers is aangepast voor mensen die rolstoelgebonden zijn en/of zorg nodig hebben.

De kamer is uitgerust met 2 luxe seniorenbedden (met o.a. hoog-laag functie). De kamer is voorzien van alle hulpmiddelen zoals een alarmsysteem en een plafond tillift-systeem naar bed, toilet en bad.

Zorgverlening op vakantie

Keurmerk-ZorgboerderijenUw reisgenoten hoeven geen zware zorghandelingen te doen; deze zorg kan namelijk verleend worden door gastvrouw Lenie Hoitema (eventueel in combinatie met de collega’s van Thuiszorg Zuidwest Friesland, Buurtzorg of Het Friese Land). Lenie heeft 30 jaar ervaring als verzorgende IG en verleent deze zorg nog dagelijks op de dagzorg van Slachtehiem. Met trots behalen wij elk jaar opnieuw het “Keurmerk Zorgboerderijen“.

Wij weten dat elke zorgvraag specifiek is. Bent u benieuwd of Slachtehiem ook voor uw vakantie een goede accommodatie is? Bel gerust eens met Lenie voor meer informatie.