Vriendenweekend en/of vriendinnenweekend in Friesland

Gezellig een weekend weg met vrienden en vriendinnen. Op het platteland van Friesland vindt u een 5-sterren groepsaccommodatie met faciliteiten voor de hele groep.

Een gezellig vriendenweekend / vriendinnenweekend

U heeft alle ruimte om gezellig met vrienden onder elkaar te zijn. Samen koken, eten, spelletjes doen etc.

Buiten kunnen de kinderen heerlijk rennen, rijden op de skelters en springen op de trampoline. Samen bij de dieren op de boerderij kijken is ook altijd leuk!

Genoeg te doen bij de groepsaccommodatie…

Lekker actief met elkaar bezig zijn? Op ons terrein vindt u een aantal leuke groepsactiviteiten zoals voetbal, volleybal en polsstokspringen waar u gratis gebruik van mag maken. Groepsaccommodatie Slachtehiem ligt direct aan de historische waterkering De Slachte. Dit water is uitstekend geschikt om te vissen, te kanoën (gratis te gebruiken) of vaartochten (met eigen boot) te maken.

Bekijk alle faciliteiten van de groepsaccommodatie.

…en in de omgeving

Een uitstapje maken tijdens het vriendenweekend of vriendinnenweekend? In de omgeving van Slachtehiem is van alles te beleven; bezoek leuke stadjes en dorpjes, ga winkelen, bezoek een museum of maak een uitstapje met de kinderen!

Zorg nodig?

Reist er iemand mee die zorg nodig heeft? Kijk dan ook eens bij zorgvakantie voor de faciliteiten en ondersteuning die wij op dit gebied kunnen bieden!