Familieweekend in groepsaccommodatie Slachtehiem, Friesland

Gezellig een familieweekend weg met de hele familie. Op het platteland van Friesland vindt u een 5-sterren groepsaccommodatie met faciliteiten voor de hele familie.

Een familieweekend voor de héle familie

U heeft alle ruimte om gezellig bij elkaar te zijn. Samen koken, eten, spelletjes doen etc.

Buiten kunnen de kinderen heerlijk rennen, rijden op de skelters en springen op de trampoline. Samen naar de dieren op de boerderij kijken is ook altijd leuk!

 

 

In 2017 is de langgekoesterde wens voor een luxe buitenterras op hoogte aangelegd. Vanuit uw groepsverblijf op de 1e verdieping kunt u nu ook buiten genieten van de opkomende en ondergaande zon.

 

 

Lekker actief bezig zijn

Op ons terrein vindt u een aantal leuke groepsactiviteiten zoals voetbal, volleybal en polsstokspringen waar u gratis gebruik van mag maken. Groepsaccommodatie Slachtehiem ligt direct aan de historische waterkering De Slachte. Dit water is uitstekend geschikt om tijdens uw familieweekend te vissen, te kanoën (gratis te gebruiken) of vaartochten (met eigen boot) te maken.

Bekijk alle faciliteiten van de groepsaccommodatie.

Eropuit met de hele familie

Een uitstapje maken met de familie? In de omgeving van Slachtehiem is van alles te beleven; bezoek leuke stadjes en dorpjes, ga winkelen, bezoek een museum of maak een uitstapje met de kinderen!

Zorg nodig?

Zijn opa en/of oma minder goed te been? Of heeft u familieleden mee die zorg nodig hebben? Kijk dan ook eens bij zorgvakantie voor de faciliteiten en ondersteuning die wij op dit gebied kunnen bieden!