Faciliteiten van 5* groepsaccommodatie Slachtehiem, Friesland

U verblijft in de ruime groepsaccommodatie tot 16 personen in onze Friese boerderij.

Huiskamer/keuken

Via een eigen opgang betreedt u de groepsaccommodatie op de eerste verdieping van de boerderij. Hier heeft u een ruime huiskamer en balkon waar u gezellig kunt zitten. Hier staat ook een televisie en een PC met internetaansluiting.

In de keuken kunt u desgewenst uw eigen maaltijden klaarmaken. De keuken is goed toegerust met koelkast, vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo en fruitpers.

U kunt natuurlijk ook gebruiken maken van de ontbijtservice. Vanaf 10 personen kunnen wij ook warme maaltijden voor u verzorgen.

Dakterras

In 2017 is de langgekoesterde wens voor een luxe buitenterras op hoogte aangelegd. Vanuit uw groepsverblijf op de 1e verdieping kunt u nu ook buiten genieten van de opkomende en ondergaande zon.

 

 

Slaapkamers

Op de eerste verdieping van de boerderij zijn 4 luxe boerderijhotelkamers. Elke kamer beschikt over een eigen toilet en douche en heeft een heerlijk 2-persoonsbed.

Een van deze hotelkamers beschikt over een extra grote badkamer met een ligbad, toilet en douche. Op deze kamer zijn 2 luxe seniorenbedden, welke ook tot één groot 2-persoonsbed kunnen worden gemaakt. Deze kamer heeft ook zorgfaciliteiten.

Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers (familiekamers) voor elk 5 personen. Op beide kamers zijn 5 eenpersoons boxspring-bedden aanwezig. Ook hier is een groot toilet en een aparte douche. Op de ruime overloop is een speelplek gecreëerd voor kinderen. Er zijn puzzels en spelletjes aanwezig, maar u kunt die zelf ook meenemen.

Buitenruimte

Voorheen waren wij melkveehouder, tegenwoordig veeboer met jongvee en schapen. Het boerenleven is dus nog dagelijks op onze boerderij te beleven. U mag gerust in de stallen komen kijken! Ook hebben we 3 poezen en natuurlijk onze hond Lytse Wytse die onze gasten vriendelijk verwelkomt. Kinderen vermaken zich verder prima met de skelters, de trampoline en ander buitenspeelgoed.

Groepsactiviteiten

Op het terrein mag u, bij verblijf in de groepsaccommodatie, gratis gebruik maken van de groepsactiviteiten: boerenvoetbal, boerenvolleybal en polsstokspringen. U mag tevens gebruik maken van de kano’s (tot 13 personen).

Kijk ook eens bij de andere groepsactiviteiten die wij bieden of combineer uw verblijf met een feest! Neem gerust contact met ons op. Lenie adviseert u graag over een leuk programma voor uw verblijf.