Uw familiedag op Slachtehiem

Gezellig met de hele familie een familiedag op Slachtehiem. Samen met Lenie bespreekt u uw wensen voor uw familiedag en stellen wij een leuk en afwisselend programma samen.

U kunt gebruik maken van onze gezellige feestzaal voor het ongedwongen samenzijn. In overleg serveren wij tijdens de familiedag koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet). Bekijk alle mogelijkheden bij catering.

Tijdens de familiedag kunt u vrij gebruik mag maken van de boerenspelen buiten en van het dartbord, de sjoelbak, de airhockey tafel en de biljarttafel in de feestzaal. Verder bieden wij nog een aantal andere leuke groepsactiviteiten zoals paintbal, zeskamp, gps-tochten of kanoën die u kunt reserveren. Voor uw (klein)kinderen is er buiten vermaak in de vorm van een trampoline, skelters, schommels en buitenspeelgoed. Binnen zijn er kleurplaten, spelletjes en leuk binnenspeelgoed.

Of maak er een onvergetelijk familieweekend van en blijf op Slachtehiem slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw feestelijke familiedag. Er kan heel veel, vraag het Lenie!