Actief bedrijfsuitje Friesland

Lekker actief bezig zijn met het hele bedrijf tijdens een bedrijfsuitje of personeelsuitje op Slachtehiem. Samen met Lenie bespreekt u uw wensen voor uw actieve bedrijfsuitje en stellen wij een leuk en afwisselend programma samen.

U kunt gebruik maken van onze gezellige feestzaal voor een ongedwongen samenzijn. Deze zaal is ook bruikbaar voor een vergadering of presentatie als u een combinatie wilt maken van zakelijk en plezier.

Tijdens het personeelsuitje kunt u vrij gebruik maken van de boerenspelen buiten en van het dartbord, de sjoelbak, de airhockey tafel en de biljarttafel in de feestzaal. Verder bieden wij nog een aantal andere leuke groepsactiviteiten zoals gps-tochten, zeskamp of kanoën.

In overleg serveren wij tijdens het bedrijfsuitje koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet). Bekijk alle mogelijkheden bij catering.

Komen er medewerkers van verder weg of wilt u er een meerdaagse bijeenkomst of training van maken? In onze groepsaccommodatie zijn luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw actief bedrijfsuitje, personeelsuitje of andere zakelijke bijeenkomst. Er kan heel veel, vraag het Lenie!