Vier uw verjaardagsfeest op Slachtehiem

Gezellig met familie en vrienden uw verjaardag vieren. Op Slachtehiem heeft u alle ruimte en geen rommel thuis. Natuurlijk verzorgen wij uw verjaardagsfeest tot in de puntjes en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

U viert uw verjaardag in onze gezellige feestzaal. In overleg serveren wij tijdens uw verjaardagsfeest koffie/thee met gebak, lunch, borrel en/of diner(buffet). Bekijk alle mogelijkheden bij catering.

Wilt u actief bezig zijn met uw gasten? Maak dan vrij gebruik van de boerenspelen buiten en van het dartbord, de sjoelbak, de airhockey tafel en de biljarttafel in de feestzaal. Of reserveer onze leuke groepsactiviteiten als gps-tocht, zeskamp, paintbal of kanoën. Voor de aanwezige kinderen is er buiten vermaak in de vorm van een trampoline, skelters, schommels en buitenspeelgoed. Binnen zijn er kleurplaten, spelletjes en leuk binnenspeelgoed.

Heeft u na uw feest geen zin meer om in de auto te stappen of heeft u gasten van ver? Blijf dan op Slachtehiem slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw feestelijke familiedag. Er kan heel veel, vraag het Lenie!