Gezellige feestzaal in Friesland

Op Slachtehiem vindt u ‘De Nije skuorre’; een prachtig aangeklede feestzaal met een gezellige sfeer. ‘De Nije skuorre’ is geschikt voor bijeenkomsten en feesten tot maximaal 140 personen. Natuurlijk is er in de feestzaal ruimte voor een bandje of dj.

Een ideale feestzaal voor uw:

Uniek horecaconcept

Slachtehiem biedt een uniek horecaconcept aan, dat erg goed ontvangen wordt. Tijdens uw feest haalt iedereen zelf drinken uit de goedgevulde koelkast of van de bartafel. Bij de speciale biertap tappen uw gasten hun eigen biertje. Hierdoor ontstaat er een ongedwongen sfeer. Wilt u toch bediening? Dan kan dit geregeld worden!

Natuurlijk verzorgen wij ook gebak, hapjes en buffetten voor u, kijk hiervoor eens bij catering!

Het terras

Bij goed weer geniet u van het weidse uitzicht vanaf één van de drie terrassen rondom de boerderij. Ook ideaal voor een gezellige barbecue!

 

 

Leuke groepsactiviteiten voor een gezellige en ongedwongen sfeer

Slachtehiem is een ideale plek om uw feest te vieren. Wat onze locatie zo uniek maakt is de combinatie van de gezellige feestzaal en de ruimte rondom de boerderij waar vele leuke groepsactiviteiten te organiseren zijn.

Wist u dat u tijdens uw feest vrij gebruik mag maken van de boerenspelen buiten en van ondermeer het dartbord, de sjoelbak, de airhockey tafel en de biljarttafel in de feestzaal?

Vermaak voor kinderen

Voor kinderen is er buiten vermaak in de vorm van een trampoline, skelters, schommels en buitenspeelgoed. Binnen zijn er kleurplaten, spelletjes en leuk binnenspeelgoed.

 

 

Overnachten

Na uw onvergetelijke feest kunt u desgewenst op Slachtehiem blijven slapen. Er zijn in onze groepsaccommodatie luxe slaapplaatsen voor 16 personen.

Graag komen wij met u in contact om de vele mogelijkheden op Slachtehiem te bespreken. Samen stellen wij een uniek programma op voor uw feestelijke dag, middag of avond. Er kan heel veel, vraag het Lenie!