Vertel uw ervaring in ons gastenboek

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

58 Reacties

 1. Leuke plek gezocht voor een feest voor ons 40 jarig huwelijksfeest en terecht gekomen bij Slachtehiem op aanraden van vrienden en inderdaad een geweldig mooie lokatie met een zeer geslaagd feest dankzij de geweldige mensen van de bediening en alles voor een zeer aceptabele prijs.

  0
 2. Wy hawwe in geweldige middei/jûn hawn by jimme. Alles kloppe, it wie gesellich, waarm en we krigen hearlike hapkes. Gastheer Rudolf hat ús goed ferwent. Us mem har 80-ste jierdei sille we derom net gau ferjitte. Tige tank.

  0
 3. Zondag 15 oktober 2017 ons 40 jarige huwelijksfeest gevierd bij Slachtehiem. Een prachtige locatie vooor iedereen. Wat hebben de kinderen zich vermaakt. En ook natuurlijk de hartelijke ontvangst, bediening en catering. Geweldig. We hebben een topfeest gehad. Hartelijk dank, Jan en Louky.

  0
 4. 7 oktober 2017 Familiedag.

  Ondanks het slechte weer een zeer geslaagde familiedag. Een hartelijke ontvangst met koffie
  /thee en oranjekoek. Ook de rest van de middag genoeg te eten en drinken en als afsltuiting een heerlijk chinees buffet. Voor de kinderen was er genoeg te doen. Kortom, iedereen heeft genoten. Voor herhaling vatbaar! Namens Beppe, bedankt!

  0
 5. Wij hebben met onze groep (ex) collega’s een enorm leuk weekend beleefd bij slachtehiem. Super ontvangst met taart. De faciliteiten zijn geweldig, we hebben op zondag nog heerlijk gevaren met de beschikbare kano’s. Voor een gedeelte van onze groep is de toch wat langer dan gepland, geeindigd, maar het was heel erg leuk.
  De accomodatie is zeker aan te raden.
  Lenie nog dank voor alle zorgen.

  0
 6. We had a wonderful time at Slachtenheim camp site. Booked one night to start with but stayed for 8 nights. We were given a very warm welcome from all the staff especially Rudolf.
  The facilities are beautiful, there is a very clean shower and toilet area with kitchen area with large dining table. This was great for us as the weather rained hard all week and provided a welcome dry area for us to cook and eat. There are lovely paths nearby which i could go running on( or you could walk)
  It was very quiet and we were not bothered by noise at all during the night.
  I would highly recommend this camp site

  0
 7. We hebben met 14 meiden een zeer geslaagd weekend op boerderij Slachtehiem gehad! Alles was mogelijk en we hebben enorm genoten van het Fierljeppen. Netjes geregeld en heel prettig in het contact!

  Zeker aan te raden!

  0
 8. Net terug van een geweldige familiedag op Slachtehiem, het heeft onze verwachtingen overtroffen.
  De zaal was gezellig ingericht, de koffie/thee met oranjekoek heerlijk en de ontvangst door Rudolf en Ellles was hartelijk.
  De kinderen konden zich buiten prima vermaken.
  Het pastabuffet en het ijsbuffet waren heerlijk en ontzettend goed verzorgd.
  Nogmaals dank aan Rudolf en Elles voor de geweldige begeleiding.

  Namens de 28 familieleden en de 8 kinderen heel veel dank.

  Marian en Cor Ruyter

  0
 9. Heerlijk lang weekend op deze mooie rustige camping. Prachtige fietsomgeving met leuke kleine plaatsjes. Een uitstapje naar Franeker en Harlingen is ook aan te rafen.

  0
 10. We kunnen kort en krachtig zijn, we hebben genoten van onze korte vakantie bij jullie op de camping. Alles was tiptop in orde, de gastvrijheid, het sanitair en niet te vergeten het enthousiasme van de beheerder Rudolf. Met veel plezier en een bakkie koffie, liet hij ons zijn bijzondere plek zien. Met veel uitleg over zijn kruidentuin. Bedankt!!

  Aad en Hennie

  0
 11. Voor t eerst in een camper en dan terecht komen bij Slachtehiem. We hebben de camper alleen gezien voor t slapen. Er is geknuffeld met koeien, er zijn kippen gevoerd, de schapen zijn van dichtbij bekeken. Alle skelters zijn uitgeprobeerd, we zaten met z’n vijven in een kano en we werden vertroeteld door Rudolf! Heerlijk was het!

  0
 12. We hebben genoten van deze mooie dagen, gastvrijheid, accommodatie en behulpzaamheid.( Excuses voor het vergeten van de eind controle)
  Hartelijke groeten van ons, ook aan Rudolf en wie weet tot ziens.
  Jurjen en Akke strikwerda

  0
 13. Voor mijn moeder haar 80e verjaardag zijn we me familie en aanhang en kinderen een weekend op de boerderij geweest en het was geweldig. Mooie plek op het platteland, het huis is groot en schoon en modern en deze en gene kwam af en toe met lekkere hapjes en brood en kruiden opdagen. We hebben gekayaked, gevist, gefietst, geziplined(zelfs mijn ouders) en gefierljepd!! Pake liet ons zien hoe het moest en tot groot vermaak van de koeien probeerden we het ook.
  We hebben zoveel plezier gehad en zouden graag eens terug komen!

  5
 14. Voor mijn moeder haar 80e verjaardag verbleven we met aanhang en kinderen een weekend op Slachtehiem en het was een geweldige ervaring. Mijn ouders komen oorspronkelijk uit Friesland en een gedeelte van de familie woont er nog. Het huis was superschoon, en we werden welkom geheten met koffie en oranjekoek. En gedurende het verblijf kwam deze en gene met lekker brood, verse kruiden, en allerlei andere lekkernijen en mijn familie kan eten!
  De lokatie was ideaal en het huis groot en modern. We hadden de hele dag van alles te doen. Fietsen en kayakken en vissen en springen en ziplijnen. Zelfs heit en mem van 80 en 81 zipten naar beneden!
  En we hebben gfierljept!! Heit kon het nog van vroeger en gaf de instructies. Enekelen kregen natte voeten of vielen in de koeievlaaien en anderen ljepten wat fjidder maar we hadden zo’n plezier en de koeien kwamen ook te kijken. En lachen.
  Dus een groot succes en voor herhaling vatbaar!

  0
 15. Een prachtige locatie en geweldige nieuwe accommodatie. Voorzien van ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Mooie gezamenlijke ruimte boven met ruime woonkamer en keuken. Rond en om de accommodatie is veel te doen met mooi weer; skelters voor de kinderen, grote trampoline, kabelbaan, voetballen, boerengolf, kano varen om een paar voorbeelden te geven. Communicatie met Lenie is perfect zowel voor het boeken als tijdens het verblijf.

  0
 16. Zondagmiddag 7 mei ons 25-jarig huwelijksfeest georganiseerd bij Slachtehiem. Naast de geweldige locatie ook een geweldige ontvangst, service en catering! Topfeest gehad. Grote dank aan Janke, Lenie en de geweldige gastheer Rudolf.

  0
 17. Op 7 mei 2017 hebben we met 86 leden van de Volkswagen Cabriolet Club Nederland met 44 auto’s onze jaarlijkse voorjaarsrit gehouden. Dit jaar was dit over de Slachtedyk. En waar anders hou je dan je lunch-pitstop dan halverwege de deze dijk bij Slachtehiem? De ontvangst door Lenie en haar mensen was zeer hartelijk en gastvrij en de lunch zelf was tot in de puntjes verzorgd. Parkeren op het erf ging prima, zelfs met zo’n groot aantal kevertjes. Al met al heeft onze stop bij Slachtehiem bijgedragen aan een onvergetelijke dag! Lenie, 86 x bedankt!

  0
 18. Het week-end van 10/11/12 februari waren wij: opa&oma,zoon&dochter + partners en 6 kleinkinderen gelogeerd in de groepsaccommodatie Slachtehiem.Buiten was het bitter koud maar binnen was het behaaglijk, een ruime keuken cq eetkamer cq woonkamer was onze centrale ruimte.De kinderen wilden alleen maar binnen- en buitenspelen en zij hebben zich geen moment verveeld.Ik zit in een electr. rolstoel en de voorzieningen waren goed evenals de verzorging van Buurtzorg Franeker. De ontvangst en de service was geweldig.Het was ook een fantastische plek om te gaan hardlopen. Een aanrader dus.

  0
 19. Al een aantal jaren gaan wij rond de jaarwisseling met onze vriendengroep met jonge kinderen een aantal dagen weg. Voor dit jaar werd het een bezoek aan recreatieboerderij “Slachtehiem”. Wat voelde wij ons welkom; ontvangst met heerlijke oranjekoek en lekkere suikerbrood. Een kijkje in de mooie blokhut (bedankt Rudolf☺️) en niet te vergeten het knuffelen met de kalfjes en koeien. De accommodatie was zeer netjes en met van alles voorzien. Het bubbelbad was zeer in trek bij de kinderen. Een heerlijk buffet werd er geregeld en als klap op de vuurpijl had Lenie nog een verrassing voor ons; bezoek van de enige echte Piet Paulusma. Wij hebben genoten. Bedankt allemaal!

  0
 20. Wat hebben we het leuk gehad! Rudolf was een geweldige gastheer. We hebben allemaal enorm genoten (7 volwassenen en 6 kinderen (7 t/m 14 jaar)). Gezellige, schone locatie met mooie kamers en uitgebreide voorzieningen. De lekkere extraatjes, dart-, airhockey-en biljartmogelijkheden waren geweldig. Slachtehiem is wat ons betreft een perfecte groepsaccommodatie. Wij vertellen het voort
  Remco en Inge Lups

  0
 21. Afgelopen weekend hebben wij heerlijk doorgebracht op Slachtehiem. We waren met zes volwassenen, waarvan er één in een rolstoel zit, en 5 kinderen. We werden hartelijk ontvangen door Lenie, met wie we ook van tevoren al heel prettig contact hadden. Ze dacht erg met ons mee!

  De accommodatie is ruim en luxe. Elke kamer heeft een badkamer! En er is één kamer helemaal ingericht op mensen met een handicap. Daardoor was deze accommodatie ideaal voor ons.
  De kinderen hebben zich ontzettend vermaakt op het erf met de koeien en alle speeltoestellen.

  Echt een aanrader!

  5
 22. Beste uitbaters en personeel,

  De recherche van politie Friesland heeft op 5 oktober 2016 een hele mooie gezellige en goed verzorgde middag en avond bij jullie gehad. Het Nederland- Indische buffet was heerlijk.
  Hartelijk bedankt namens de organisatie.

  0
 23. Hallo Lenie,
  Om te beginnen, ons gecombineerde verjaardagsfeestje kun je eigenlijk
  alleen maar verwoorden met superlatieven.
  Iedereen was vol lof, de kinderen konden hun plezier niet op, kanoën,
  trampolinespringen
  in een waterbad, polsstokspringen ( wat wel een kapotte polsstok
  opleverde, hoe lossen we dat op?),
  ook het vee was een erg geliefd fenomeen voor sommigen,en zo kan ik nog
  wel even doorgaan.
  Maar ook de verzorging door Rudolf en Adrie was geweldig. Zo attent en
  vriendelijk, de aanwezigen
  waren het er unaniem over eens: het kon niet beter en de lokatie werd door
  iedereen geprezen.
  Wij blij natuurlijk, want dat maakt dat je er nog lang van kunt nagenieten.
  En het is maar net zoals Rudolf het zei, wij maken geen reclame, jullie
  zijn onze reclame! Nu daar zorgen we wel voor!

  0
 24. Prachtig weekend bij Slachtehiem gehad met hemelvaart 2016, volop zon en een prachtige accommodatie. wij waren met 16 personen.
  Bijna niet weg geweest omdat alles aanwezig was voor een prachtig weekend.
  Tevens uitermate geschikt voor minder valide mensen zoals onze vader er is een lift aanwezig en een perfect ingericht slaapkamer, douche en toilet.
  wij hadden een onvergetelijk weekend bedankt

  0
 25. Met heel veel plezier hebben wij als familie het afgelopen weekend doorgebracht op Slagtehiem.
  Een prima locatie gecombineerd met uitstekende kamers en badkamers en een gezellige recreatieruimte waren de basis daarvan.
  Wij voelden ons erg welkom door het gastvrije onthaal en de behulpzaamheid van onze gastvrouw.
  Hartelijk dank voor alle goede zorgen.
  Familie Prins

  0
 26. Voor de 26-ste keer met de familie Clemens op stap met Pinksteren. Dit keer in Slachtehiem. Wát een mooie en gezellige accomodatie. Met een super gastvrouw en -heer. Ondanks het voorspelde weer hebben we ons prima vermaakt. Vliegeren in Makkum bij Vigilante en zwemmen en bowlen bij Bloemketerp in Franeker. Ook vol op gefietst, én 30 seconds gespeeld alsof je leven ervan hangt. Opa heeft alle knopjes van het bad uitgeprobeerd. Kortom: prima verblijf gehad met zn 15-en hier.

  0
 27. Beste Lenie,

  Wat een mooie gezellige schone boerderij voor 16 personen! Een geweldige recreatieruimte met spellen voor jong en oud!
  Buiten veel speelmogelijkheden, we hebben echt alles optimaal benut. Een absolute aanrader voor een familieweekend voor alle leeftijden!

  0
 28. Beste Lenie (Slachtehiem),

  Graag willen wij jou/jullie danken voor het onvergetelijke weekend. Een prachtige accommodatie op een unieke plek. De gastvrijheid komt je tegemoet. Alles goed verzorgd, schoon en goede voorzieningen. Dat we zelfs met jullie eigen busjes naar Leeuwarden gebracht konden worden en s nachts opgehaald was fantastisch. Wij bevelen jullie accommodatie zeker aan en we balen er stiekem een beetje van dat het weekend er al op zit.

  Dank voor alles!
  groet,
  DJC Fragola

  0
 29. Op 29 januari 2016 zijn wij, het Cecilia koor uit Roodhuis,te gast geweest op jullie prachtige locatie Slachtehiem.Al onze koorleden en hun partners waren unaniem in de beoordeling. Wat een mooie avond en ongedwongen met genoeg eigen inbreng. Ook de uitleg van jou Lenie over het ontstaan van Slachtehiem was heel verhelderend en indrukwekkend.
  Een heerlijke ontspannen sfeer voor ieder met veel zelfwerkzaamheid. Dat is erg gewaardeerd. Ja en dan die droedels. Ieder was daar erg enthousiast over. Resumerend een gezellige avond met een fantastisch buffet.
  mvg Sippie en Sieb

  0
 30. Eind november zijn wij hier geweest met een groep vrienden (14 personen). Erg gezellig en luxe huisje. Vooral de bedden en badkamers zijn bijzonder goed bevallen.De boodschappen hebben wij laten bezorgen, erg prettig. Daarnaast hebben wij via Lenie ook Chinees besteld voor de zaterdagavond. Dit was ook uitstekend geregeld. Bedankt voor de gastvrijheid!

  0
 31. Wij hebben net een weekeinde doorgebracht in de groepsaccomodatie samen met een aantal vrienden. De kamers, allen met badkamer, waren heel netjes en zeer ruim. Het gastvrije onthaal (en de verwennerij) hadden wij nog niet eerder meegemaakt. Bij vragen konden we steeds een beroep doen op Lenie of Klaas. Top! Slachtehiem is goed gelezen voor het maken van allerlei uitstappen in het mooie Friesland, wat we dan ook gedaan hebben. ’s avonds is er ruimte genoeg in de leefruimte om nog na te genieten van de mooie dag. Warm aanbevolen!

  0
 32. afgelopen vrijdag is onze oom voor het eerst gast geweest op Slachtehiem. Glunderend vertelde hij over zijn belefenissen.”Ik heb een prachtige dag gehad!” Hij raakte er niet over uitgesproken en gaf aan dat hij nu weer echt iets had om van te genieten!
  Bedankt lieve mensen!

  0
 33. Hallo Lenie en Klaas
  Namens de fam vd Heide willen wij jullie nog hartelijk bedanken voor de gast vrijheid van jullie prachtige locatie
  het lekkere eten en een goed verzorgde omgeving
  de kinderen hebben hun kunnen uitleven ook mede door het mooie weer maar er was genoeg voor hun te doen en daar hebben ze ook volop gebruik van gemaakt
  we hebben ze niet gehoord
  hartelijk dank daar voor

  groeten van jan en aly

  0
 34. Beste Lenie & Klaas, via deze weg willen wij jullie bedanken voor een uitstekend verblijf op Slachtehiem tijdens onze vriendenweekend (16 volwassenen) in Friesland.

  Communicatie:
  – vooraf communiceren over de verwachtingen (vanuit beide kanten) was al een goede start. De vriendelijke toon en open houden van de (on)mogelijkheden maakte het organiseren al een stuk eenvoudiger.
  – tijdens: een luisterend oor en anticiperend op de omstandigheden (gevleugelde uitspraak is dan ook dat je GEEN NEE verkoopt) maakte het mogelijk dat we het programma eenvoudig en goed konden oplossen
  – afsluitend: het “eindgesprek” waarbij je informeert naar hoe het verblijf ervaren werd, of er op- en aanmerkingen zijn, et cetera, maakt het dat het geheel als zeer professioneel ervaren wordt.

  Sfeer en Accommodatie:
  – de ligging van je verblijf in een echt Friese omgeving (veel weilanden, water en dieren), geeft al een echt vakantiegevoel!
  – accommodatie is van alle gemakken voorzien (a) ruime parkeergelegenheden, (b) grote keuken met vaatwasmachine en combi magnetron (dus met ovenfunctie), uitstekende slaapgelegenheden (4 prive kamers met ieder douche en toilet) en 2 grote 5 persoons kamers (met ieder badkamers)
  – broodjes service was uitstekend
  – verrassing bij aankomst werd ook goed ontvangen door de groep!
  – jullie vrolijke houding en “can do “mentaliteit”
  – het gratis gebruik kunnen maken van een aantal groepsactiviteiten (bijv boerenvolleybal en boerenvoetbal) is een goede aanvulling.

  Verder wil ik nog opmerken dat er genoeg te zien (bijv dijk/zee wandeling richting Harlingen)en te doen is in de nabije omgeving (Escape room + Fotospeurtocht in de prachtige stad Leeuwarden of Praamtocht op de Friese binnenwateren).

  Ik beveel jullie verblijf van harte aan bij andere geïnteresseerden. En succes met de uitbreidingen (nieuwe keuken en eigen groepsterras).

  0
 35. Ons jaarlijkse fam.weekend hebben we dit jaar gehouden in het groepsverblijf van Slachtehiem. We waren met 10 volwassenen en 9 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar en allemaal hebben we het geweldig naar onze zin gehad. Omdat de kinderen zich konden vermaken met scelters, trampoline, vissen, kanoën en polsstokspringen en zelfs nog hebben gepaintballd konden de volwassenen zich enigszins ontspannen en genieten van de zon. Wel extra schone (droge)kleren meenemen!!
  Bedankt Klaas en Lenie voor de hartelijke ontvangst. We zullen dit adres onthouden en aanbevelen.

  0
 36. We zijn met een groep van 15 personen een weekend te gast geweest. we hebben ontzettend genoten van het appartement maar ook van de gastvrijheid. Na ons vertrek werden we gebeld dat we spullen waren vergeten. Deze hebben ze de volgende dag nagestuurd. Helemaal top. Dank je wel.

  0
 37. Wat een geweldig weekend hebben wij gehad in deze accommodatie! Een grote aanrader!!!

  0
 38. Goedemiddag,

  Het was gisteren dik voor elkaar!
  We hadden het fijn.
  Bedankt!

  Vriendelijke groet,

  Minke Bouwhuijsen

  0
 39. Bêste Lenie,

  Ik woe noch eefkes betankje
  foar de prachtige middei op it Slachtehiem.

  De minsken ha it wakker nei’t sin hân! It ljeppen wie it hichtepunt fan’e dei
  en sil de measten noch lang heuge. Jimme opset fan frije horeca,
  paste boppedat alhiel by de dei en myn gasten wiene der tige oer te sprekken.

  Wa wit komt de nochris in gelegenheid, dat wy wer in feestje op it Slachtehiem hâlde kinne!
  My hat it yn alle gefallen skoan foldien!

  Tige tank (en by dizze noch in pear aardige foto’s)

  Groetnis,

  Anno Pander (en Jordi Bardolet)

  0
 40. Beste Lenie en Klaas,

  Ons familieweekend van 3/7 t/m 6/7 is mede dank zij jullie een topweekend geweest de accommodatie is super en de gastvrijheid uitstekend, niets is jullie teveel.
  Wij waren met een gezelschap van 18 personen variërend van 16 tot 83 jaar en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad!

  0
 41. Hallo Lenie & Klaas,

  Via deze weg wil ik jullie nog even bedanken voor het fantastische weekend dat we in Friesland en omstreken hebben gehad!! Mede door jullie aanwezigheid, gastvrijheid en meedenkend vermogen is het zo’n geslaagd weekend geworden!

  Dank daarvoor!

  Een ieder die mij om advies/tips in Friesland zal vragen, zal ik een bezoek aan jullie groepsaccommodatie aanraden!

  Met vriendelijke groet,
  Erwin Arentsen

  0
 42. Beste Lenie,

  We hebben gisteren een heerlijke middag gehad op Slachtehiem.
  Jong en oud heeft zich uitstekend vermaakt.

  Bedankt voor de gastvrijheid, we komen zeker nog eens terug

  Groet,
  Jan Roelof

  0
 43. Beste mw Lenie en Klaas Bakker Hoitema wij bedanken jullie hartelijk voor ons goed verlopen en geslaagd feest, we horen alleen maar positieve reacties ze vonden het heel gezellig ,dus dan zijn wij blij dat we het op deze manier gevierd hebben ,daarom nogmaals veel dank hiervoor !

  0
 44. We hebben genoten van een geweldig familie weekend .
  Samen met onze kinderen en kleinkinderen hebben we ons uitstekend vermaakt.
  De gast vrijheid van Lenie en Klaas was bijzonder.
  Altijd bereid te helpen. De kamers en bedden waren prima,
  Kinderen vonden de slaapzaal Wauw.
  Buiten gebeuren ondanks wat matige weer prima, heerlijk met de kano’s en de speeltuigen .
  Lenie en Klaas veel succes.

  0
 45. Wat een fantastisch weekend hebben we achter de rug. 55jarig huwelijksfeest gevierd met een gezellige avond, overnachting en een dagje uit in de omgeving. Met 8 volwassenen en 7 jongeren genoten van elkaars gezelschap en dat kon daar volop. Aan de recensies hieronder is geen woord gelogen: je moet het zelf meemaken om te ervaren wat gastvrijheid bij Lenie en Klaas betekent. Creatief meedenken, verzorgen van eten, drinken en je het naar de zin maken met verrassende extra attenties. Prachtige kamers, een heerlijke ruime accommodatie waar je je direct op je gemak voelt.
  Lenie en Klaas:bedankt!!

  0
 46. Enorm genoten van ons vriendenweekend bij slachtehiem. Wij zijn een vriendengroep met 12 volwassen en 7 kinderen in de leeftijd van 0 tot 9 jaar. Slachtehiem staat voor ons voor heel gastvriendelijk, schoon en veel buitenvermaak. Een echte aanrader dus!

  0
 47. Hierbij Tige Tank voor mijn sarah feestavond afgelopen maandagavond.Een topteam stond voor ons klaar, Leny en Klaas met hun team super gastvrij. Ook de kinderen hebben genoten want de drempel is laag en er mag veel, top. Alles dik in orde.Later veel reacties…wat een geweldige locatie!!!!
  Zeker tot een vlg keer.

  grTineke en fam.

  0
 48. super verzorgd geweldig feest bij jullie gehad.
  tige tank.

  0
 49. Wij willen jullie graag bedanken voor een heel gezellig weekend. De kinderen (alle 9) hebben het ontzettend leuk gehad, en zich prima vermaakt. En als de kinderen het naar hun zin hebben, zijn de volwassenen ook gelukkig :)! Alles mocht en kon en we kregen ook nog eens heerlijke lekkernijen voorgezet. Jullie hebben een prachtige accommodatie en een grote hoeveelheid activiteiten. Wij vinden het een aanrader en zullen Slachtehiem dan ook graag aanbevelen!
  Groeten van familie Weel

  0
 50. Bij deze wil ik jullie uit naam van onze mem en alle kinderen
  hartelijk bedanken voor het geweldige feest van afgelopen zondag.
  Het was weer super. Hopelijk tot volgend jaar.
  Groetjes Sjoukje Tolsma
  Bozum

  0
 51. Wij hebben het heel fijn gehad op Slachtehiem. De aanpassingen waren compleet voor rolstoelgebruik. Veel ruimte in huis, dat was heel fijn. Lenie gaf goede tips voor geschikte uitjes. We hebben genoten van de rust en ruimte en van elkaar. Bedankt, Klaas en Lenie!

  0
 52. Wij zijn in het weekend van 4 juli een weekendje bij Lenie en Klaas op de boerderij geweest. Wat een super weekend hebben we gehad. Dit had ZEKER te maken met de fantastische gastvrouw en -heer!! Wat een sympathieke, energieke, flexibel ingestelde mensen!!! We mochten zelfs gebruik maken van de taxi-service van het stel. U vraagt wij draaien is zo’n beetje hun motto 🙂 Na een avondje stappen in Harlingen inclusief gewonnen voetbalwestrijd van het WK hoefden we maar te bellen en de taxibussen reden voor!! Wat een super service. Daarna liet Lenie de champagne knallen en hebben we heerlijk buiten op een van de terrassen (heel knus!) nog samen een afzakkertje genuttigd.
  Verzin het, en het is mogelijk bij Slachtehiem. Fantastische omgeving, veel te doen op de boerderij zelf (avondkanotocht is een echte aanrader) en een gastvrouw die op allerlei gebied met je meedenkt. Ook voor eten en drinken kun je bij Lenie en Klaas terecht. Maak het je makkelijk.
  De accomodatie is in 1 woord GEWELDIG!! Wat een onderkomen!! Zo heerlijk ruim en luxe, echte verwennerij. Wij hebben met 12 volwassenen een super weekend gehad. Lenie & Klaas: nogmaals onze hartelijke dank en wie weet zie je ons nog eens terug. (zou mij niet verbazen :))

  0
 53. Super middag gehad, kinderfeestje was zeer geslaagd. Kinderen waren heel enthousiast. We komen zeker nog een keer langs.

  0
 54. Hoi Lenie en Klaas,

  Wat wie it sneintemiddei gesellich by jimme.
  Wy as famylje ‘fan Dyk’ hawwe noflike ûren hawn. Yn ien wurd it wie TOPPIE.
  En de gearwurking mei de betsjinning wie ek gewoan super, wat leave minsken.
  Reklame fan mûle nei mûle giet by jimme seker op.
  En dat sille wy ek útdrage….!!!

  Nochris tige…tige tank foar jimme soarch.
  Oan’t sjen.

  0
 55. We hebben inderdaad een geweldig Pinsterweekend gehad in Slachtehiem waar je gebruik kunt maken van vele faciliteiten en zo’n luxe accomodatie voor een grote groep vind je lang niet overal (en we hebben er toch al verschillende gehad). Vooral de gastvrijheid van Lenie en Klaas was geweldig! We komen zeker nog een keer terug!

  0
 56. We hebben een geweldig pinksterweekend gehad. We waren met 14 Personen (3 families). Wat een luxe! Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. De vijf jongens konden gezellig samen op 1 kamer slapen, dat vind je niet overal. We hadden schitterend weer en waren in Harlingen en Sneek, maar ook veel buiten bij Slachtehiem. Voetbal, volleybal, kanoën en nog veel meer. We komen graag weer terug 🙂

  0
 57. Wij hebben een heel fijn weekend gehad op ’t Slachtehiem.
  Van jong tot oud! Gastvrouw Lenie is zeer attent en behulpzaam. Niks is te veel. Accommodatie is zeer volledig en gezellig ingericht. Kortom een echte aanrader!

  0
 58. Heerlijk weekend gehad met de voetbaldames. luxe ingericht huis en een hoop faciliteiten! service was top en het weer zat ook mee.
  Csv Dames 1 uit Apeldoorn

  0